Onlineregister kan stärka din synlighet

När du gör sökningar i sökmotorer kanske du märker att du ofta väljer något av de första alternativen i sökresultatet? Av de drygt 55 miljoner sökningar som varje dag görs i google väljer mer än en tredjedel att klicka på den hemsida som har förstaplaceringen på Google. Att inneha denna placering på viktiga sökord är med andra ord en stor fjäder i hatten och tillika en rejäl affärsmöjlighet. När du listar din hemsida på onlinelistan.com ökar du dina möjligheter att ranka bra i sökmotorer. Läs vidare så ska vi förklara detta samband!

Förbättrad ranking i sökmotorer

När du vill få många besökare till din webbplats är förmodligen alla tips som kan få dig att ranka bättre välkomna. Därför bör du spetsa öronen (ögonen) när vi nu berättar hur du kan förbättra din ranking på till exempel Google med hjälp av onlinelistan.

En listning i ett webbregister för Svenska webbplatser kan stärka din synlighet på flera olika sätt:

  • Du får en värdefull länk till din sajt
    Som du säkert känner till är länkar en viktig rankingfaktor. En stark och bra länk kan ofta hjälpa dig att snabbt förbättra din ranking i sökmotorer som till exempel Google. Att ackumulera sådana länkar är förmodligen det snabbaste och mest effektiva sättet att klättra mot förstasidan och toppresultaten i sökresultaten på viktiga sökningar.
  • Google kan ge dig fler resultat vid sökningar på ditt varumärke
    Ytterligare en anledning att listas på onlinelistan.com och andra webbregister är att detta kan ge dig fler resultat. Det är då inte bara din egen sajt som kan synas vid sökningar på ditt varumärke utan även träffar i till exempel webbregister kan ofta dyka upp.
  • Din sajt framstår som mer pålitlig
    En sökmotor vill ha ett högt förtroende hos sina användare. Därför kan du ranka bättre genom att tillhandahålla mer information om din webbplats på andra sajter än din egen. När du omnämns av externa webbplatser “pratas det” om din webbsida och ditt varumärke i cyberrymden. Detta är en signal för sökmotorer att din hemsida kanske bör tas på allvar.